Lue virallinen kuvaus

Miksi valita Dubai-Lontoon Executive MBA?


Oppimisen lähestymistapa on intensiivinen, tarkka ja hauska. Opit maailmanlaajuisesti tunnetusta tiedekunnasta, joka on alan asiantuntijoita. Kunkin opiskelijan näkökulmat - eri kansallisuuksista, työtehtävistä ja teollisuuden aloista - ovat keskeisiä tekijöitä oppimisessa, ei vain luokkakeskusteluissa vaan myös ryhmätyössä.

Dubai-Lontoon Executive MBA -ohjelma tarjoaa:

 • Tiukka, vaativa ja urasuuntautunut ohjelma, joka asettaa korkeat stipendit
 • Ideoita toiminnoista, kehyksistä ja ajattelutavioista, jotka soveltuvat välittömästi työtehtäviin
 • Laaja valikoima valinnaisia ​​kursseja keskittyä ja saada leveys ja syvyys
 • Maailman tiedossa olevan tiedekunnan tietämys ja kokemus jatkuvassa kumppanuudessa tutkijoiden, teollisuuden ja hallituksen kanssa
 • Mahdollisuus saada monikansallinen näkökulma työskentelemällä tiedekunnan ja osallistujien kanssa monista kansallisista ja kulttuurisista taustoista
 • Valinnaiset kansainväliset tehtävät liiketoiminta-asioiden tutkimiseen monissa maissa
 • Keinot urakehityksen nopeuttamiseen ja parantamaan panoksesi sponsorointiorganisaatiolle
 • Osa-aikainen MBA johtaa samaan tapaan kuin kokopäiväinen MBA
 • Mahdollisuus opiskella ja verkostoida Dubaissa ja Lontoossa, molemmat johtavat maailman rahoituskeskukset. Katso London Advantage.

Ura vaikutus

Miten Dubai-Lontoon EMBA vaikuttaa urani?

Tavoitteenamme on, että voit hallita ja toimia menestyksekkäästi kaikkialla maailmassa. Ohjelmamuodossa voit parantaa suorituskykyäsi välittömästi ja olla todellinen vaikutus yritykseesi, osoittamaan uusia tietoja ja taitoja, seuraamaan niiden tehokkuutta ja rakentamaan niitä.

Maailmankuulu tiedekunnan tukemana tutkia käytännön tilanteita ja oppia uusia johtamisen ajattelutapoja tiukasti valitulla, kunnianhimoisella ja kansainvälisesti monipuolisella ryhmällä. Tämä dynaaminen yhdistelmä muuttaa lähestymistapaanne päätöksentekoon ja antaa sinulle uusia ideoita edetäksesi ja muotoilemaan tulevaa urasi.

Mitä Dubai-Lontoon EMBA auttaa minua saavuttamaan?

- Välitön ja konkreettinen vaikutus suorituskykyyn
- Nopeutettu urapolku
- Edistyminen teknisistä tai toiminnallisista tehtävistä yleiseen johtoon
- Yrittäjyystaidot - kehittää liiketoimintaosaamista omalle yrityksellesi tai toteuttaa uusia ja innovatiivisia ideoita organisaatiossasi
- Todella kansainvälinen näkökulma
- Maailmanlaajuinen verkko
- Globaalit liiketoimintamahdollisuudet
- Urakehitys

MBA: n lisäksi

Keskimäärin Lontoon Business School Executive MBA valmistuu kaksinkertaistaa palkkansa kolmen vuoden kuluessa valmistumisesta, ja ne ovat maailman korkeimmin palkattujen MBA-ohjelmien joukossa.

EMBA-tutkinnon suorittaneiden toiveet ja urapolku heijastavat kunnianhimoisia ja menestyksekkäitä johtajia - ottamalla käyttöön erilaisia ​​polkuja, ryhtymällä uusiin hankkeisiin tai edistämällä uutta tasoa.

Ura-ja rekrytointipalvelut

Dubai-Lontoon Executive MBA -opiskelijoiden odotetaan olevan kokopäiväistä työtä ja heidän organisaatioidensa tukevat eriasteisesti. Opiskelijoilla on pääsy taitojen kehittämiseen ja online-työpaikkailmoituksiin.

Urapalvelujen painopiste EMBAssa on ensisijaisesti uran itseluottamusta. Osaamisen kehittämistyöhön tutustuminen ja Lontoon Urapolku-kirjasto auttavat tarjoamaan opiskelijoille tietoja ja taitoja, jotka auttavat heitä kehittämään henkilökohtaisen uransa strategiansa.

Urapalvelut tukevat Dubai-Lontoon EMBA-opiskelijoiden oleskelua koulussa, haluavatko he haluavat hyödyntää uransa nykyisessä organisaatiossaan vai aikovatko he tutkia mahdollisia vaihtoehtoja.

Ohjelman tiedot


Dubai-Lontoon Executive MBA -ohjelma on jaettu kolmeen osaan.


Ensimmäisen vuoden aikana peruskurssiluokat opetetaan nelipäiväisessä lohkomuodossa, joka koostuu kahdesta viikonlopun päivästä ja kahdesta arkipäivästä.

Toisen vuoden aikana opiskelijat valitsevat neljä valittavaa koulun valinnaisesta salkusta Lontoossa. Tällöin opiskelijat suorittavat yksittäisen johtoryhmän raportin ja tutkimusryhmäprojektin. Dubaiissa on nelipäiväinen moduuli henkilökohtaisen osaamisen kehittämisessä.

Kolmas osa, Capstone-kurssi tapahtuu myös ohjelman toisena vuonna. Capstone-kurssia pidetään Dubaissa.

Kohderyhmä

Meidän Executive MBA- luokka koostuu poikkeuksellisia ihmisiä, jotka voivat sekä osallistua ja hyötyä ohjelmasta. Lyhyesti sanottuna ihmiset, jotka kykenevät tuomaan tuon "jotain ylimääräistä" luentoteattereihimme. Kuten näet nykyisestä profiilistamme, ei ole "tyypillistä" Executive MBA-opiskelijaa työtaistelussa ja kansallisuutena. Mitä kaikilla opiskelijoillamme on yhteistä, on potentiaali ja motivaatio tulla aidoksi globaaleiksi, monikulttuurisiksi yritysjohtajiksi, jotka ovat:

 • mukava ja menestyvä globaalissa ympäristössä
 • pystyy tehokkaasti hallitsemaan ihmisiä ja prosesseja
 • osaa ajatella strategisesti
 • luottaa monenlaisiin toimintoihin.
Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta London Business School »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
2 vuotta
Part-time
Hinta
79,950 USD
rahoitusta on saatavilla
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Elo 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä