1

Kansainvälinen Mini MBA (verkossa)

Anna professori Steen Hildebrandt opastaa sinut MBA-tieteenalojen kautta
Professori Steen Hildebrandt on luultavasti Tanskan tunnetuin nimi hallinnon osalta. Siksi ei ole sattumaa, että häneltä vaadimme suunnittelemaan Aros Mini MBA .

Hildebrandt on asettanut rakennuspalikoita, valinnut tärkeimmät sisällöt ja valinneet eräitä osaavimmista ohjaajista. Yhdessä olemme suunnitelleet kunnianhimoisen oppimisprosessin, joka antaa sinulle ammattitaitoista ja käytännöllistä hallintotapaa ja varmistaa henkilökohtaisen kehityksen johtajaksi.

Mikä on Mini MBA?
Mini-MBA on mahdollisuus laajentaa näkökulmasi johtajaksi, jossa esitellään klassiset MBA-tieteenalat.

Olemme yhdistyneet johtavan johtajan, professori Steen Hildebrandtin, kanssa. Koska kun se tulee vaatimuksiin MBA, hän tietää kaiken. Hän on varmasti sisällyttänyt perinteiset MBA-periaatteet Mini-MBA-ohjelmaan . Siksi voimme sanoa ylpeänä, että Aros Mini MBA: lla on ammattimaista tasoa, joka on MBA-arvonimi.

Sinusta tulee yksinomaisen Aros Management Clubin jäsen
Osallistujana Aros Mini MBA: lle saat yksinomaisen jäsenyyden Aros Management Clubiin, jossa Mini MBA -ohjelmaa päivitetään säännöllisesti ajankohtaisista asioista ja aiheista. Aros Management Clubissa saat ilmaisen pääsyn luennoille ja maisterikursseille parhaiden johtajien ja asiantuntijoiden kanssa. Saat kutsuja yksinoikeuteen perustuviin hallintojärjestelyihin. Ja sinulla on runsaasti mahdollisuuksia verkostoitua muiden jäsenten kanssa. Tarjoamme myös Saksassa toimivan Mini MBA: n .

Aros Mini MBA: n edut

  1. Annat vankka käytännöllinen ja teoreettinen perusta johtajuudelle, jota voit jatkaa koko urasi ajan.
  2. Vain Aros Mini MBA: lla voit osallistua suulliseen kokeeseen ja saada henkilökohtaista palautetta. Sinua tutkitaan yksi ohjelman erittäin pätevistä opettajista ja Aros Business Academy koulutuspäälliköstä.
  3. Varmistamme, että sinua päivitetään jatkuvasti uusimmalla johdon tietämyksellä. Aros Management Clubin jäsenyyden ansiosta saat ilmaisen pääsyn luennoille ja mestarikursseille huippuyritysten johtajien ja asiantuntijoiden kanssa ohjelman päättymisen jälkeen.
Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
  • Tanskan kieli
Aros Business Academy

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Aros Business Academy »

Viimeksi päivitetty Maaliskuu 11, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
1 - 6 kuukautta
Part-time
Hinta
2,200 USD
Määräaika

The International Mini MBA: "Are you ready to become a GREAT leader?"