Aros Mini MBA

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

1

Kansainvälinen Mini MBA (verkossa)

Anna professori Steen Hildebrandt opastaa sinut MBA-tieteenalojen kautta
Professori Steen Hildebrandt on luultavasti Tanskan tunnetuin nimi hallinnon osalta. Siksi ei ole sattumaa, että häneltä vaadimme suunnittelemaan Aros Mini MBA .

Hildebrandt on asettanut rakennuspalikoita, valinnut tärkeimmät sisällöt ja valinneet eräitä osaavimmista ohjaajista. Yhdessä olemme suunnitelleet kunnianhimoisen oppimisprosessin, joka antaa sinulle ammattitaitoista ja käytännöllistä hallintotapaa ja varmistaa henkilökohtaisen kehityksen johtajaksi.

Mikä on Mini MBA?
Mini-MBA on mahdollisuus laajentaa näkökulmasi johtajaksi, jossa esitellään klassiset MBA-tieteenalat.

Olemme tiimissä yhden johtamisen johtavien ajattelijoiden, professori Steen Hildebrandtin kanssa. Koska MBA: n vaatimuksista hän tietää kaiken. Hän on varmistanut sisällyttävänsä perinteiset MBA-periaatteet Mini MBA -sovellukseen . Siksi voimme ylpeänä sanoa, että Aros Mini MBA: llä on ammattitaso, joka on MBA-nimen arvoinen.

Sinusta tulee yksinoikeudella Aros Management Club -jäsenen jäsen
Osallistujana Aros Mini MBA -ohjelmaan saat yksinoikeuden Aros Management Club -klubiin, jossa sinua päivitetään Mini MBA -ohjelmasi jälkeen säännöllisesti ajankohtaisista aiheista ja aiheista. Aros Management Clubilla pääset ilmaiseksi luentoihin ja mestarikursseihin johtavien yritysjohtajien ja asiantuntijoiden kanssa. Saat kutsut yksinoikeisiin hallintojärjestelyihin samanhenkisten kanssa. Ja sinulla on runsaasti mahdollisuuksia verkostoitumiseen muiden jäsenten kanssa. Tarjoamme myös Mini MBA -sovellusta Saksassa (Deutschland) ja Ruotsissa: Mini MBA Chefsutbildning . Ja Grönlannissa: Kursus i Grønland .

Aros Mini MBA: n edut

  1. Annat vankka käytännöllinen ja teoreettinen perusta johtajuudelle, jota voit jatkaa koko urasi ajan.
  2. Vain Aros Mini MBA: lla voit osallistua suulliseen kokeeseen ja saada henkilökohtaista palautetta. Sinua tutkitaan yksi ohjelman erittäin pätevistä opettajista ja Aros Business Academy koulutuspäälliköstä.
  3. Varmistamme, että sinua päivitetään jatkuvasti uusimmalla johdon tietämyksellä. Aros Management Clubin jäsenyyden ansiosta saat ilmaisen pääsyn luennoille ja mestarikursseille huippuyritysten johtajien ja asiantuntijoiden kanssa ohjelman päättymisen jälkeen.
Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

AROS BUSINESS ACADEMY – Mini MBA’s and training We aim to put an end to mass-produced leadership educations and instead we design Mini MBA leadership educations, that create a noticeable change - for ... Lue lisää

AROS BUSINESS ACADEMY – Mini MBA’s and training We aim to put an end to mass-produced leadership educations and instead we design Mini MBA leadership educations, that create a noticeable change - for you and for your workplace. Näytä vähemmän