Read the Official Description

Kansalaisjärjestöjen johtaminen

Ammattikorkeakoulun sisällönhallinnan sisältö kattaa kaikki organisaatioiden johtamisalueet, kuten strategia, organisaatio, henkilöstöhallinto, projektinhallinta, markkinointi ja markkinat, yrittäjyys ja innovointi, johtaminen ja etiikka sekä ennen kaikkea sosiaalisen sektorin erityispiirteet mutta myös muut alat voittoa tavoittelematon sektori.

Sosiaalisia töitä, kuten ammattia, sosiaalisia ja kansainvälisiä yhteyksiä, sosiaalipolitiikkaa ja sosiaalitaloutta käsitellään ja niistä keskustellaan "liiketoiminnan johtamisen" taustalla sosiaalisten ja voittoa tavoittelemattomien hallintojen vaikutusten osalta.

Sosiaalinen yrittäjyys

1990-luvun alusta lähtien sosiaalinen johtaminen on ollut kiinteä osa Wienin kauppa- ja teollisuusyliopiston (WU) ohjelmasalkkua. Valmistuneilla on johtamisvelvollisuuksia voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa, mutta ne ovat myös innovatiivisia sosiaalisia yrittäjiä, jotka ottavat nykyisen kehityksen sosiaalisektorilla ja muodostavat merkittävästi sosiaalisten palvelujen markkinat perustajajärjestöjen pioneereiksi.

Ammatillinen MBA: n sosiaalisen johtamisen tavoitteena on kouluttaa nykyisiä ja tulevia päättäjiä sosiaalipalvelujen alalla ratkaistakseen onnistuneesti monimutkaiset ongelmat ja ristiriitaiset tavoitteet taloudellisen ja yhteiskunnallisen välillä. Osallistujat eivät vain saa tietoa innovatiivisiin ratkaisuihin tarvittavista uusimmista johtamismenetelmistä ja sosiaalisista taidoista, vaan heistä tulee myös tietoisia kriittisestä kehityksestä sekä sosiaalialalla että voittoa tavoittelemattomassa sektorissa yleensä.

Kenelle?

  • Aktiiviset ja tulevat sosiaaliset ja voittoa tavoittelemattomat johtajat, jotka tarjoavat sosiaalisia palveluja ja / tai yhteiskunnallisia etuja, mukaan lukien:
  • Yksityisen voittoa tavoittelemattoman sektorin laitokset tai järjestöt (hyväntekeväisyysjärjestöt, yhdistykset, kirkolliset laitokset jne.),
  • Sosiaalipalveluista vastaavien maiden ja kuntien hallintoviranomaiset,
  • Asianomaisilla aloilla työskentelevien yksityisten kauppayhtiöiden (esim. Yksityiset hoitokodit) hallintoelimet,
  • Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, joiden johtajat haluavat hankkia asiaan liittyvää tietoa.

valmistuminen

  • Master of Business Administration (MBA)

kesto

  • 24 kuukautta, ylimääräistä työtä
  • 11 lohkotapahtumaa 4-5 päivää
Program taught in:
Englanti
Saksan kieli

See 9 more programs offered by WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business »

Last updated September 23, 2018
Tämä kurssi on Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Alkamispäivämäärä
Marras 2019
Duration
24 kuukautta
Part-time
Hinta
15,500 EUR
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Marras 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Marras 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä