Read the Official Description

Ammatillinen ammattimainen MBA koostuu kahdesta osasta. Business-Core-Training -kurssin aikana osallistujat hankkivat viimeisimmät teoreettiset ja käytännölliset tiedot johtamisen ja johtamisen alalta kattavien taloustieteen perusteiden lisäksi.

Myöhemmin ne suoritetaan erikoistumiskoulutuksella, joka on valittu MBA: n alussa. Näin he käsittelevät perusteellisesti tiettyä toimialaa tai tehtävää.

Seuraavat erikoistumismahdollisuudet tarjotaan:

- Energian hallinta (englanti)

- Yrittäjyys

- Rahoitus (englanti)

- terveydenhuollon hallinta (saksa)

- Markkinointi

- Projektinhallinta (englanti)

- Julkinen tilintarkastus

- Sosiaalinen johtaminen (saksa)

Jotta parhaat mahdolliset edellytykset verkostoitumiselle kollegoiden kanssa saataisiin, eri erikoisalojen osallistujat tekevät yhdessä liiketoiminnan peruskoulutuksen. Näin he hyötyvät entistä laajemmasta uramahdollisuuksista - ja he voivat myös tehdä monipuolisempia yhteyksiä. Jotkut ammatti-MBA-erikoistumisopinnot opetetaan erikseen, koska sisältö on erityistä tietylle alalle.

DIDACTIC DESIGN

Ammattikorkeakoulun kolmipyöräinen didaktinen muotoilu takaa tehokkaan tiedon siirtämisen - ilman osallistujien keskeyttämistä ammatilliseen uraansa. Luokka käyttää erilaisia ​​opetus- ja oppimismenetelmiä, jotka vaihtelevat vuorovaikutteisista tapaustutkimuksista yrityssimulaatioihin ja klassisiin esityksiin.

MODULAR RAKENTAMINEN

Ammatillinen MBA koostuu peräkkäisistä moduuleista, jotka ovat tukossa.

Kukin moduuli koostuu kolmesta osasta: esimoduuleista, ydinmoduulista ja postimoduuleista.

Miksi tämä MBA?

Kansainväliset akkreditoinnit

WU on yksi harvojen johtavista MBA-palveluntarjoajista, jotka EQUIS ja AMBA ovat hyväksyneet. Lisäksi WU on ainoa itävaltalainen yliopisto, joka on mukana arvostetussa Financial Times -luokituksessa.


Ensimmäisen luokan kansainväliset luennoitsijat

WU Executive Academy MBA-ohjelmissa opettaa yksinomaan kansainvälisesti tunnustettuja professoreita ja huippuopettajia kentältä. Ne välittävät uusimmat tieteelliset havainnot ja laajat käytännön kannalta tärkeät hallintatyökalut.


Todella kansainvälinen ohjelma

Ohjelman yksinomainen muoto, johon osallistuvat ympäri maailmaa, johtavat puhujat ja kansainväliset opintomatkat, on täydellinen tapa menestyä ympäri maailmaa.


Maailmanlaajuinen alumni-verkosto

Ammatillisen MBA-tutkinnon suorittaneista tulee osa kansainvälistä ja yksinomaista alumni-verkostoa. Tämä monikulttuurinen verkosto tukee osallistujia tekemään yhteyksiä maailmanlaajuisesti ja verkottelemalla muiden alumnien kanssa.


Käsikirjoitetut osallistujat

Ammatillisen MBA: n osallistujat tuovat luokkahuoneeseen laajoja ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​kokemuksia eri toimialoilta, toiminnoilta ja kulttuureilta. Samoin he edistävät ohjelman korkeaa laatua, kuten puhujat tekevät. Uusien ideoiden kehittäminen, jotka heijastavat jokapäiväistä työelämää ja jakavat näkemyksiä samanmielisten kansainvälisten kollegoiden kanssa, ovat tulevaisuuden suuntautuneiden johtajien koulutuksen perusta.


Joustava muoto

Ammatillisen MBA: n joustava, ylimääräinen ammatillinen rakenne on räätälöity kiireisten avainhenkilöiden tarpeisiin. Ohjelman modulaarinen rakenne mahdollistaa johtajien täydellisen haastavan MBA-ohjelman ohella heidän ammattielämänsä.


Hyödyt työnantajalle

Jotta kestävä menestys olisi nykyaikainen yritys, on tärkeää houkutella parhaat työntekijät ja säilyttää ne pitkällä aikavälillä. Työnantajat, jotka tukevat työntekijöitään WU: n MBA-ohjelmalla, hyötyvät erittäin motivoituneista työntekijöistä, jotka edistävät yrityksen menestystä kestävästi vasta hankittujen tietojen kautta.


Viimeisin tekniikka

Ohjelman osallistujat pääsevät oppimaan Learn @ WU, yksi johtavista e-oppimisympäristöistä, joissa on yli 45 000 e-oppimateriaalia ja yli 32 000 käyttäjää. Lisäksi tuoreimpia tekniikoita käytetään opetuksen tukemiseen.

Program taught in:
Englanti

See 9 more programs offered by WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business »

Last updated June 5, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
15 - 20 kuukautta
Part-time
Hinta
- 15 000 - 45 000 euroa
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä